<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1240770635993811&ev=PageView&noscript=1" />

Cosins de Tarzán (Audiolibro en catalán)

Autor: Pruden Panadés

Narrador: Sonia Román

Duración: 0h 2m

Precio:7,26€

Añadir al carro

Descripción

Aquest llibre és una novel·la sobre la infància i els records, un meravellós text que ens farà viatjar en el temps i en l'espai mitjançant petites diapositives endreçades amb cura.

Les vivències són tan exquisides que serà fàcil sentir les emocions de la protagonista, des dels seus genolls pelats recoberts de pols i sang fins a aquella sensació de pèrdua que sentíem quan ens acomiadàvem del nostre darrer dia de vacances; també viatjarem a una Barcelona on al Park Güell hi jugaven els nens fent volar estels al turó de les Tres Creus, i on podíem agafar el tramvia trenta-nou per baixar de la Plaça Rovira a la Barceloneta. Ens trobarem amb els jocs amb les lletres de la sopa, els mareigs quan viatjàvem en cotxe, baixar al pati en fila índia o aquella insistència estranya dels adults en una frase que no sabíem massa bé què significava: 'Porteu-vos bé!'. Un viatge a la nostra memòria i a la felicitat de moments aparentment insignificants. Només aparentment.

Comentarios

Todavía nadie ha hecho un comentario de Cosins de Tarzán (Audiolibro en catalán).

Comenta algo sobre Cosins de Tarzán (Audiolibro en catalán)